Friends having party

Време е за пикник с приятели в парка. Време е за Johnnie Blonde!

Пикник. В тази дума има всичко: вкусна храна, страхотна компания, природа и прекрасна обстановка за презареждане. Пикникът може да бъде изключително весел и супер лесен, ако разполагате с подходящото ноу-хау и ние възнамеряваме да ви помогнем именно с това.

Подготовката, планирането и реализацията на един идеален пикник не бива да ви плашат, а един ден с приятелите, прекаран в наслада сред природата, може да формира щастливи спомени, които продължават години напред.

Знаехте ли, че първите пикници са били част от средновековните пиршества, които са се случвали като част от лов. Лордовете, семействата им и тяхната свита са излизали в специално защитени земи, за да ловуват дивеч като елени и диви свине и обикновено са правели грандиозно шоу от цялото нещо.

Въпреки че може да нямаме куп коне, едри мъже и няколко десетки кучета, за които да помислим, все пак е необходимо известно планиране, което е от съществено значение за идеалния пикник.

Някои неща са ясни, като храна и прибори или вода, но други не са толкова очевидни. За ваш късмет, ние обмислихме всички възможни обрати при подготовката на пикник и събрахме най-добрите съвети, от които имате нужда. Ето и задължителната база, която няма нужда от пояснения:

-> Проучете мястото предварително
-> Проверете прогнозата за времето
-> Носете си репелент
-> Не оставяйте боклук след себе си

Окей, последното ще го разгледаме по-внимателно. Може би и преди сте чували поговорката "не вземайте нищо освен спомени, не оставяйте нищо освен отпечатъци", но ако не сте, сега вече го знаете. Кажете и на вашите приятели. Защото в крайна сметка природата е в главната роля на всеки пикник, нали?

Носете си пликове за боклук или дори чувал. Използвайте камъни или бутилки с вода, за да застопорите нещата, които биха могли да хвръкнат, като салфетки или туристически карти. Изчистете след себе си добре, а защо не и предварително – така излетът ви ще бъде дори полезен.  
След като уточнихме тази важна подробност, ето кои са задължителните неща за един перфектен пикник:

Lovely Balcony

Кошницата

Плетените кошници без съмнение са очарователни, но не винаги са най-практичният вариант. Може да използвате чанта с твърди стени или с удобни отделения и дори презрамки, за да носите удобно всичко, което ви е необходими. Не пропускайте да подсигурите меката храна и чашите, особено ако сте решили да се поглезите със стъклени, вместо пластмасови. Да не забравяме и че съществуват хладилните чанти! Така ще имате под ръка и лед. Той ще ви е необходим за последната точка от нашия списък, най-примамливата – коктейлите!

Одеялото

Изберете одеяло, което ще осигури достатъчно място за всички. Другото важно е да може да се пере в пералня, в случай на петна от трева (или храна, или разлети напитки).
Бонус съвет: обърнете внимание и на десена, защото вероятно ще присъства на повечето снимки.

Party Decoration

Сянката

Радваме се на слънцето, да, но ако трябва да прекараме цял ден под него, това няма да е най-доброто възможно преживяване. Нищо не ви спира да си донесете плажен чадър, а може и няколко обикновени чадъри за дъжд, които бихте могли да закачите на някое удобно дърво над вас.
Разбира се, не пропускайте да вземете със себе си слънцезащитна козметика и слънчеви очила!

Headphones

Възглавниците

Да, признаваме, това дори може да мине в графата "Лукс", когато говорим за пикник в парка, но защо пък не? Ако няма да носите багажа по дълги и криволичещи пътечки, нищо не ви пречи да се погрижите за допълнителния комфорт, ако не на всички, то поне на тези, които успеят да се доберат до възглавничките. Те са подходящи както като за сядане, така и за облягане, а дори и за лека дрямка под небето.

Party Decoration

Дъската за рязане

Ето това е нещо, което много хора забравят и после прибягват до неудобни техники, от които дори могат да се наранят. Една дървена дъска би могла да бъде наистина универсален помощник по време на пикник и да служи за поставка, поднос или дори малка масичка. За тези цели, разбира се, може да ползвате и поднос, но това ще е още една допълнителна вещ в багажа.

Headphones

Храната

Все пак става дума за пикник, нали? Подразбира се, че трябва да има вкусни неща за хапване. Предлагаме ви да не се разработвате пет степенно меню, а да се фокусирате върху едно нещо, но да го изпълните перфектно. Сандвичи, например. При тях може да развихрите въображението си максимално. Може да предвидите различни модели – за вегани, за вегетарианци, за месоядни, за всеядни, а може да направите дори сладки сандвичи – всички ще ги запомнят! Подсигурете се и с ядки и плодове и готово! Менюто е решено.

Коктейлите

Без тях не може! Има милиони рецепти и най-различни майсторски трикове, но за 10 – 12 души излиза доста неизгодно да се предвидят множество опции, а и питието също е обединяващ фактор – нека изживяването по време на вашето парти да е еднакво силно (и вкусно) за всички гости. Има едно абсолютно перфектно предложение, което спокойно може да се превърне във вашия запазен стил. Приятелите ви вероятно дълго ще говорят за изненадата и стила, който им предлагате.

HeadphonesTerrace Lounge
Johnnie Blond Ad

Време е за Johnnie Blonde

Запознайте се с Johnnie Blonde – новия ви приятел от семейството на Johnnie Walker, който идва да разчупи уиски стереотипите.

Johnnie Blonde е иновативен уиски бленд, отлежал в бъчви от американски бърбън, което носи мекота и сладост. Идеята му е да бъде по-желан за новата генерация уиски консуматори, които обичат свежи летни коктейли и по-меки и пивки алкохолни напитки.

From the team at Johnnie Walker

Напълнете високата чаша с лед, добавете уискито и газираната напитка. Украсете с резен портокал и ето – имате си вкусна свежест в чаша. Може да го консумирате и чисто, разбира се, вкусът му е балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки.

Ароматът му също е зашеметяващ – ще усетите крем ванилия с карамелизирана захар, балансиран с леки пиперливи нотки и аромат на свежи горски плодове. Мммм, чудесно парти!

Източник на снимки: Pixabay