Concert

Johnnie Blonde препоръчва:

3 събития, които няма да пропуснем през юли

Добре дошли в специалната поредица на Момичетата от града и Johnnie Blonde, в която ще ви измъкваме от работното ежедневие и крайните срокове, за да ви отвеждаме на най-готините събития в града - концерти, музикални фестивали, партита, специални прожекции...

За да не се чудите какво да правите в петък вечер или как да разнообразите уикенда, за да бъде по-слънчев, по-незабравим. Защото топлите месеци тепърва започват и ни дават достатъчно поводи да сме навън, да се забавляваме, да си върнем усмивките и да споделяме времето си с приятели. Безценно, нали?

Girls party

В разгара на лятото сме и със сигурност ни се иска ваканционните дни да са повече от работните. Не на всички им се получава, но пък винаги има как да направим този горещ месец още по-вълнуващ. Затова в мислите ни се въртят повече идеи за това къде да изпием коктейла си в градски условия, към коя морска дестинация да избягаме за уикенда и към кой фестивал да се отправим за малко музика на живо.

Е, добрата новина е, че събития изобщо не лисват, а ние си имаме най-добрия гид в лицето на Johnnie Blonde. Този месец отново ще пътуваме много, отново ще танцуваме до зори и отново ще държим най-добрите напитки в ръцете си.

1

Sofia Summer Fest

16/7/2021

Girls party

Ако през юли сте в София и се чудите къде да „избягате“ вечер след работа, то мястото е Sofia Summer Fest. След успешния старт през изминалата година това лято предстои второто издание, което отново ще се проведе в Южен парк II, зад музея „Земята и хората“.

Тазгодишният фестивал ще бъде открит на 16 юли и ще продължи до 30 септември с богата артистична програма. Отново ще има театър, кино, музика, представления за деца, представяне на книги, вкусна храна и истинско фестивално изживяване.

Началото ще бъде дадено с концерт на Миро, а сред изпълненията на живо не бихме пропуснали и „Остава“, „Керана и Космонавтите“, Графа, Влатко Стефановски и Теодосий Спасов. Програмата обаче се обновява непрекъснато и организаторите има още с какво да ни изненадат.

2

Festival In The Nature

16/7/2021

Lubo Kirov

В горещите дни често си мечтаем да се скрием сред прохладата на планината, но все пак – не ни задавайте въпроса: на море или на планина? Винаги бихме избрали и двете.

Но пък имаме добър повод да се отправим към планината над Мъглиж, където в дните между 16 и 18 юли ще се проведе Festival In The Nature.

Фестивал за електронна музика, събиращ общност от хора, които споделят еднакви ценности и емоция. Място, на което срещаме нови хора и научаваме за техните вдъхновяващи истории. Тази година сред артистите ще забележите имена като Raresh, tINI, Kozo, caLLy, Gescu, както и редовните участници Alexandar Kyosev, Svet, Georgi и Peppou. Природата е нашият дом и трябва да я пазим чиста. Едно от големите предизвикателства на фестивала всяка година е да направи така, че когато музикална идилия приключи, на мястото да няма следи от употреба. С няколко прости действия, всички ще могат да допринесат за всеобщата хармония в гората. Затова си носим свои чаши, за да ограничим използването на пластмаса и да опазим природата непокътната.

3

SUNLAND

29/7/2021

Ostava

И тъй като все пак е юли, няма как да не стигнем до морето поне веднъж. Имаме и чудесен повод да се пренесем на плаж Перла край Приморско, където между 29 и 31 юли ще можем да станем част от българското издание на EXIT фестивала – SUNLAND.

Това със сигурност ще бъде една от най-горещите парти точки по Черноморието това лято, като ще има и специална диджей сцена във водата. Сред първите обявени участници са едно от най-важните имена на световната електронна сцена Nina Kraviz, авторите на популярни по цял свят хитове – френското електронно дуо Ofenbach и една от най-популярните банди в алтернативния рок, S.A.R.S. Сред българските изпълнители ще можем да слушаме Руши, „Остава“, P.I.F., Анимационерите, “Ревю”, Жлъч / Григовор / Гена, “Керана и Космонавтите”, докато зад пулта ще застанат The Foreigners, Shosho, LQ, Zimone, Boyan, Crash, Kickon, Ihou, Cass, Stephane Love, Fozzie, Feel. И това съвсем не е пълният списък с участниците на фестивала, който ще изненада посетителите си и с много други летни активности.

Johnnie Blond Ad

Разбира се, ще го правим в готината и свежа компания на Johnnie Blonde – новия уиски бленд на Johnnie Walker. Той се откроява с изключително балансиран, кремообразен и много мек вкус с нотки на ванилия и приятен послевкус на подправки. Ванилията се усеща и в аромата му, където се смесва с нотки на горски плодове, за да се появи след това онази пиперливост, която носи свежестта, от която имаме нужда в летните дни и нощи.

Нещо, което прави Johnnie Blonde неизменна част от любимите ни коктейли. Първо обаче ще му се насладим чисто, с малко лед и много музика!

И независимо в коя точка от България се озовем този месец, ще складираме на макс спомени и емоции.

From the team at Johnnie Walker