Friends having party

Време е за първия плаж тази година. Време е за Johnnie Blonde!

"Summertime And the livin' is easy"

Най-сетне! Съвсем лято е. Дори повече лято, отколкото се надявахме. Изнемогваме от жега и решението е само едно - плаж! Дори още да не е време за планирания ни летен отпуск, нищо не ни спира да отскочим набързо до морския бряг. Поне за един уикенд. Поне за един плаж. Поне за една бурна нощ. Заслужава си! Знам, че сте съгласни, затова ето бърз преглед на най-необходимите неща за експресно посещение на морето. Но не какво да е посещение, а първото ни тази година - очаквано, напоително, незабравимо.

Първо: Дестинацията няма особено значение - важни са компанията, настроението, градусът, зарядът.

Второ: Краткото време за подготовка и реализация изисква експертни умения.

Трето: Заредете си батериите предварително! Това важи и за батериите на телефона, и за вашите лични - наспете се добре преди да потеглите към вълните и вълненията.

Четвърто: Помислете за всичко сега, за да не ви се налага да мислите от плажа.

Пето: Оставете грижите, работата и отговорностите в града. Земята ще продължи да се върти, обещаваме.

Дори само тези 5 точки да спазите, вашето експресно море ще бъде приятно и незабравимо. Има обаче и още няколко въпроса, по който е добре да помислите предварително. Ето ги:

Lovely Balcony

Багажът

Понякога просто искаме да вземем всичко със себе си. Заминаването ни на почивка прилича на Голямото преселение на народите. Това донякъде е оправдано, когато потегляме за дълга ваканция, но за един уикенд просто не си заслужава и многото вещи не ни носят сигурност, а главоболие. Вземете една връхна дреха, два сета за през деня, два за вечерта, бански, шапка, слушалки за телефона, джапанки. Само преценете дали ще ви трябват и кецове. А, да, не забравяйте зарядното.

За плажа

Тъй като вероятно няма да ви трябват кофички и лопатки, освен ако правенето на пясъчни замъци не ви е страст, това не е толкова обемна графа, но все пак има задължителни неща - плажна кърпа или шалте, например. Чадър, ако няма да сте на място, където може да се наемат. Слънчеви очила! Няма нужда от обяснения защо. Селфи стик, за да запечатате спомена от това експресно море завинаги и резултатът максимално да ви удовлетвори. Удобна и обемна плажна чанта, която да побере всичко това, плюс вода и нещо за гризкане, което вероятно ще купите на място.

Party Decoration

Козметика

Оставете гримовете да ви чакат вкъщи, освен може би любимата спирала, за която винаги има място и никога не е неподходяща. Не забравяйте обаче репелент, слънцезащитна козметика, спрей или мляко за след слънце и любимият ви продукт за грижа за косата - спрей, кристали, серум. Именно косата е подложена на най-сериозно изпитание от слънчевите лъчи и морската вода.

Книга или списание

Очаква ви така мечтаният релакс. Дори за един ден - подарете си усещането за безвремие, което винаги се подсилва, ако сте с книга или интересно списание. А и това е най-добрият начин човек да се отдели малко от компанията, без това да изглежда грубо и да потъне в собствения си свят.

Party Decoration

Настолни игри

В случай, че не искате да се отделите от компанията - ето предложението за вас. Скрабъл, Диксит или дори Катан, ако сте склонни да отделите повече време - игрите са чудесно плажно занимание! Разбира се, винаги можете да се доверите и на традиционните карти, а и едно тесте заема наистина малко място в багажа.

Коктейлите

Какво е плаж без летен коктейл? Не отговаряйте, въпросът е риторичен и дори излишен. Винаги си заслужава да носите със себе си хладилна чанта, с което мигновено се превръщате в царицата на плажа, защото притежанието на лед си е същинско богатство.

HeadphonesTerrace Lounge
Johnnie Blond Ad

Време е за Johnnie Blonde

Запознайте се с Johnnie Blonde – новия ви приятел от семейството на Johnnie Walker, който идва да разчупи уиски стереотипите.

Johnnie Blonde е иновативен уиски бленд, отлежал в бъчви от американски бърбън, което носи мекота и сладост. Идеята му е да бъде по-желан за новата генерация уиски консуматори, които обичат свежи летни коктейли и по-меки и пивки алкохолни напитки.

From the team at Johnnie Walker

Ето и рецептата за плажен коктейл, която ви предлагаме:

Напълнете висока чаша с лед, добавете 50 мл. Johnnie Blonde и 150 мл. лимонена газирана напитка. Украсете с резен портокал и ето – имате си вкусна свежест в чаша. Може да консумирате уискито и чисто, разбира се, особено след залез слънце - вкусът му е балансиран, кремообразен и мек, със сладки нотки на ванилия и подправки.
Ароматът му също е зашеметяващ – ще усетите крем ванилия с карамелизирана захар, балансиран с леки пиперливи нотки и аромат на свежи горски плодове. Мммм, чудесен плаж!